“Maar er zijn ook mensen die zijn als het zaad dat op goede grond is gezaaid: zij horen het woord en aanvaarden het en dragen vrucht, sommigen dertigvoudig, anderen zestigvoudig en weer anderen honderdvoudig.” – Marcus 4:20

Gemeente avond – Wij zijn kerk

Datum: 14-11-2017 20:00 - Locatie: Ichthus Kerk, Roerstraat 1 in Dronten

Wij zijn kerk! Wat betekent dat eigenlijk? In een dynamisch programma op 14 november nemen gespreksleiders Vels en Naber u mee in deze tocht. Ze gaan met diverse mensen in gesprek, op zoek naar onze  motivatie, onze  wensen, onze dromen en misschien ook wel naar onze vragen. Hoe willen wij kerk zijn? En hoe is het voor de verschillende generaties om lid te zijn van deze kerk? Wat hoop je voor ons samen als je kijkt naar 5 jaar na nu, 10 jaar na nu?

Ze gaan ook in gesprek met Jan Bollemaat als voorzitter over de samenwerking in 3G verband: wat zijn de plannen en beelden? Heeft hij eigenlijk al een beeld waar we met zijn allen naar toe werken? Schiet het een beetje op met die gesprekken? Wat worden de volgende stappen?

Kortom: interactief, dynamisch, prikkelend maar toch heel erg serieus: wat betekent dat eigenlijk, nu in deze tijd, in Dronten, om samen kerk te zijn. 

We gaan de avond inkleden met een ontvangst vanaf 19:30 en onze eerste gemeenteborrel vanaf 21:15. Alle tijd voor een ontspannen ontmoeting.

 

Wees welkom, want zonder u en zonder jou kunnen we niet, want wij zijn kerk!

 

Screen Shot 2017-11-01 at 21.04.33

Meest recente fotoalbums

Meer