“Juich de HEER toe, heel de aarde, dien de HEER met vreugde, kom tot hem met jubelzang. Erken het: de HEER is God, hij heeft ons gemaakt, hem behoren wij toe, zijn volk zijn wij, de kudde die hij weidt.” – Psalmen 100:1-3

Clubs

Club Lichtjus (start na de herfstvakantie)
Voor basisschool groep 3 en 4 o.l.v 
Eén keer in de twee weken op de vrijdagmiddag van 14.00-15.00 uur in het jeugdhonk. Kijk voor de exacte datum in de agenda.
(info , e-mail:)

Club Goudvissen
Voor basisschool van groep 5 en 6 o.l.v. Inez Baak.
Eén keer in de twee weken op vrijdagavond van 19.00 uur tot 20.15 uur in het jeugdhonk, zie voor exacte datum de agenda.
(info Inez Baak, e-mail: inezbaak@hotmail.nl)

'De Club'
Voor kinderen van groep 7 en 8 van de basisschool o.l.v. Anko van Leeuwen en Corike van de Merwe. Één keer in de maand organiseren we een activiteit. Dag, locatie en tijd zijn wisselend. Informatie: Corike van de Merwe, e-mail: corikevdm@gmail.com

Club Xtra
Voor jongeren van 12 t/m 14 jaar o.l.v Ria Schutter en Dianne de Lange.
Eén keer per maand. Locatie en tijden zijn wisselend, i.v.m de activiteit.
Zie voor exacte datum en locatie de agenda.
(info Ria Schutter, e-mail: rschutter@solcon.nl)

JV Ichthus
Voor jongeren van 15 t/m 18 jaar o.l.v. verschillende organisatoren. Eén keer in de maand waarbij er verschillende activiteiten op het programma staan. Zie voor exacte datum en activiteit de agenda.
(info Gerbert van den Brink, e-mail:)

Naast deze clubs worden voor alle jongeren, in verschillende leeftijdsgroepen, nog verschillende activiteiten gedurende het jaar georganiseerd. Let hierbij op de agenda, persoonlijke uitnodigingen in het postvak of de uitnodiging op de beamer.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met onze jeugdouderling Arjan Elzerman.

Meest recente fotoalbums

Meer