“Is er iemand onder jullie die zijn kind, als het om een brood vraagt, een steen zou geven? Of een slang, als het om een vis vraagt? Als jullie dus, ook al zijn jullie slecht, je kinderen al goede gaven schenken, hoeveel te meer zal jullie Vader in de hemel dan het goede geven aan wie hem daarom vragen.” – Matteus 7:9-11

Seniorenuitje Diepenheim geslaagde reis

Dinsdag 13 mei zijn we op uitnodiging van de diaconie weer op reis geweest.
Zoals altijd was het reisdoel niet vooraf bekend gemaakt maar de verrassing was groot toen we in Diepenheim (Twente) aankwamen en het Oranjemuseum gingen bezoeken.
Na koffie met oranjegebak werd ons op plezierige wijze door vrijwilligers uitgelegd waarom in het Oranjemuseum aandacht werd geschonken aan 200 jaar Koninkrijk der Nederlanden. Daarna had iedereen ruim de tijd om zelf alles te bekijken.
De uitstekende lunch die volgde werd voorafgegaan door een Oranjebittertje. Na de lunch hebben we onder leiding van een gids met de bus een toertocht gemaakt en De Hof van Twente verkend. De gids wees ons op de schoonheid van het landschap en vertelde verschillende anekdotes.
Rond de klok van half zes uur kwamen we weer in Dronten bij de Ichthuskerk aan.
Het was echt een dag waarvan je kunt zeggen: samen luisteren, samen eten, samen praten en samen reizen.
Onze dank gaat uit naar Dinie Spies en Jan Maris die namens de diaconie hebben gezorgd voor een prima georganiseerd reisje.
Bovenal dank aan onze Heer die ons nabij was.

U kunt hier de foto's van deze geslaagde dag bekijken

Plaats een reactie

Meest recente fotoalbums

Meer