“Op die dag zul je zeggen: ‘Ik zal u loven, HEER. U bent woedend op mij geweest, maar uw toorn is geweken, u troost mij. God, hij is mijn redder. Ik heb een vast vertrouwen, ik wankel niet, want de HEER is mijn sterkte, hij is mijn beschermer, hij heeft mij redding gebracht.’ Vol vreugde zullen jullie water putten uit de bron van de redding. Op die dag zullen jullie zeggen: ‘Loof de HEER, roep zijn naam uit. Maak alle volken zijn daden bekend, verkondig zijn verheven naam.” – Jesaja 12:1-4

Hobby Kaffee

Zoals in het vorige kerkblad al is vermeld is er dit jaar geen Wintermarkt, maar zijn we aanwezig met spulletjes op de Gast aan tafel avonden. De eerste is op zaterdag 14 november. Een mooie gelegenheid om leuke handgemaakte cadeautjes aan te schaffen voor Sint en Kerst!

We zijn begonnen met het breien en haken van vierkantjes van restjes wol om dekens van te maken die we willen schenken aan een goed doel. Vind je het leuk om mee te helpen, kom dan naar de Hobby Kaffee avonden. De eerstvolgende is op donderdag 5 november. Welkom vanaf 19.30 uur. Tot dan!

 

hobby kaffee kleetjes

Plaats een reactie

Meest recente fotoalbums

Meer