“Maar er zijn ook mensen die zijn als het zaad dat op goede grond is gezaaid: zij horen het woord en aanvaarden het en dragen vrucht, sommigen dertigvoudig, anderen zestigvoudig en weer anderen honderdvoudig.” – Marcus 4:20

Weggeefwinkel Dronten

Beste mensen,

Weet u dat er een weggeefwinkel in Dronten is? Ondertussen zijn we al bijna twee jaar open. Wat begonnen is als een enthousiast plan om de mensen in Dronten te leren kennen, is ondertussen een succes geworden!

Wie zijn wij?

Ons doel is om mensen op een ongedwongen manier met elkaar in contact te brengen. de winkel gebruiken wij als een middel om de mensen in Dronten te leren kennen. Er is altijd tijd voor een gratis bakje koffie, en mensen mogen altijd iets leuks uitzoeken uit onze winkel.

Omdat gebleken is dat er enorm veel behoefte is aan gezelligheid zijn we ondertussen ook gestart met een breicafe, en eten we 1 keer in de 6 weken een maaltijd met elkaar. Dit is op een vrijdagavond van 18-20u.

Hoe komen wij aan onze spulletjes? Dat nemen de mensen zelf vaak mee. Al heel veel mensen weten ons adresje te vinden. Omdat onze ruimte niet groot is nemen wij geen kleding, boeken en peelgoed aan.

Omdat het zo’n succes is geworden zijn we steeds op zoek naar vrijwilligers. Lijkt het u leuk om in onze winkel mee te gaan helpen als vrijwilliger? U werkt dan een keer in maand een dagdeel met ons mee. Wij zijn open op de dinsdag en donderdag morgen van 9:00 – 11:30. Voor meer informatie kunt u kijken op onze website: www.weggeefwinkelzaal8.nl

Lijkt het u leuk om ons te komen versterken in ons team? Bel dan met: 06 26202740 of kom een kop koffie drinken in onze winkel. (-:

Met vriendelijke groet: Maartje Kars

Plaats een reactie

Meest recente fotoalbums

Meer