“Is er iemand onder jullie die zijn kind, als het om een brood vraagt, een steen zou geven? Of een slang, als het om een vis vraagt? Als jullie dus, ook al zijn jullie slecht, je kinderen al goede gaven schenken, hoeveel te meer zal jullie Vader in de hemel dan het goede geven aan wie hem daarom vragen.” – Matteus 7:9-11

Alpha Cursus 2017

Geloof beleven? Ontdek het zelf!

Met anderen op zoek gaan naar de zin van het leven. Dat is Alpha. Tijdens circa tien interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt.

Stel al je vragen en praat met andere deelnemers door over boeiende onderwerpen. Je bent niet de enige; wereldwijd volgden ruim 29 miljoen mensen een Alpha.

Vraag je je af of er meer is? Ben je op zoek naar de zin van je leven? Loop je rond met andere levensvragen of wil je meer te weten komen over het christelijk geloof? Dan is Alpha echt iets voor jou! Je ontmoet leuke, nieuwe mensen. Je denkt samen na over vijftien inspirerende onderwerpen. Iedereen komt met zijn eigen vragen en ideeën. Daar is alle ruimte voor. En het is helemaal gratis!

De Alpha’s beginnen met een gezellige en lekkere maaltijd. Na het eten luister je naar een kort inspirerend verhaal over een van de onderwerpen. Daarna is er alle ruimte om je vragen en gedachten te delen.

Lijkt het je wat? Je bent van harte welkom op de Alpha cursus in basisschool Het Zuiderlicht, Langstraat 48 te Dronten. Deze Alpha-cursus is een project van samenwerkende kerken in Dronten. Op woensdag 13 september om 19:00 uur is de vrijblijvende introductieavond in Het Zuiderlicht. Vanaf 27 september start de cursus op de woensdagavonden van 18:15 uur tot 21:30 uur.

Vragen, info en inschrijving alpha.in.dronten@gmail.com Welkom!

De Kerken in Dronten

Screen Shot 2017-05-28 at 20.09.50

 

Meest recente fotoalbums

Meer