“Op die dag zul je zeggen: ‘Ik zal u loven, HEER. U bent woedend op mij geweest, maar uw toorn is geweken, u troost mij. God, hij is mijn redder. Ik heb een vast vertrouwen, ik wankel niet, want de HEER is mijn sterkte, hij is mijn beschermer, hij heeft mij redding gebracht.’ Vol vreugde zullen jullie water putten uit de bron van de redding. Op die dag zullen jullie zeggen: ‘Loof de HEER, roep zijn naam uit. Maak alle volken zijn daden bekend, verkondig zijn verheven naam.” – Jesaja 12:1-4

Inzamelactie voedselbank

Op woensdag 1 november a.s. hopen we weer met elkaar dankdag te vieren. We staan stil bij het gewas en arbeid en wat het opgeleverd heeft. We danken de Heere hier dan ook voor.

De werkgroep missionaire zaken en de diaconie willen deze dag bij u onder de aandacht brengen door er een inzamelingsactie aan toe te voegen. Een inzamelingsactie t.b.v. de Voedselbank in Dronten.

Het idee is dat elk gezin/lid in de week van dankdag een product meeneemt naar de kerk.

Onderstaand ziet u een lijstje staan met de producten die bij welke wijk horen, zo hopen we van alle producten wat in te kunnen zamelen. 

 

De inzamelingsmomenten zijn: 

Zondag 29 oktober (ochtenddienst)

Woensdag 1 november (avonddienst ivm Dankdag)

Zondag 5 november (ochtenddienst). 

 

Wij rekenen op uw hulp!

Namens de werkgroep missionaire zaken en de diaconie.

 

Wijk 1: Volkoren Knackebrod/beschuit of houdbaar broodbeleg
Wijk 2: Groen of fruit uit blik/pot
Wijk 3: Pasta of pastasaus
Wijk 4: Houdbare melk of koffie
Wijk 5: Rijst of nasi/bami mix
Wijk 6: Soep uit Blik/Pak of thee

Meest recente fotoalbums

Meer