“Op die dag zul je zeggen: ‘Ik zal u loven, HEER. U bent woedend op mij geweest, maar uw toorn is geweken, u troost mij. God, hij is mijn redder. Ik heb een vast vertrouwen, ik wankel niet, want de HEER is mijn sterkte, hij is mijn beschermer, hij heeft mij redding gebracht.’ Vol vreugde zullen jullie water putten uit de bron van de redding. Op die dag zullen jullie zeggen: ‘Loof de HEER, roep zijn naam uit. Maak alle volken zijn daden bekend, verkondig zijn verheven naam.” – Jesaja 12:1-4

Oproep vanuit de AZC werkgroep

Vanuit de AZC werkgroep waarin wij als kerk ook meedoen de volgende vraag: 
De Kledingwinkel in het AZC : Er is o.a. nog behoefte aan jassen, schoenen, dekens en dekbedden. De winkel is op dinsdag en woensdag open van 9.30 -11.30. Er kan rond 9.00 uur kleding gebracht worden. Ook kan het bij de receptie worden afgeleverd. 
Het geld dat binnenkomt met de verkoop van de kleding wordt besteed aan de levensmiddelenpakketten met Pasen en Kerst, bestemd voor de bewoners van het AZC. Ook gaat €50,00 per maand naar de vrouwenprojecten in de bungalows. Enkele goederen gaan soms naar de kinderopvang of de school.

Plaats een reactie

Meest recente fotoalbums

Meer