“Is er iemand onder jullie die zijn kind, als het om een brood vraagt, een steen zou geven? Of een slang, als het om een vis vraagt? Als jullie dus, ook al zijn jullie slecht, je kinderen al goede gaven schenken, hoeveel te meer zal jullie Vader in de hemel dan het goede geven aan wie hem daarom vragen.” – Matteus 7:9-11

Start Alpha cursus

De Ontmoetingskerk en de Ichthuskerk in Dronten nodigen u en jou uit voor de Alpha-cursus.

Deze kerken starten in februari een Alpha-cursus. Op woensdag 12 februari wordt een startavond gehouden, die ervoor is bedoeld om mensen op een gezellige en informele manier met de Alpha-cursus te laten kennismaken.

Januari is een maand waarin veel mensen nadenken over wat het nieuwe jaar zal brengen, goede voornemens maken, nadenken over wat men wil in het leven. Op de Alpha-cursus krijg je antwoorden op deze en op andere vragen.

De Alpha-startavond vindt plaats op woensdag 12 februari en wordt gehouden in jongerencentrum DeBoot aan de Handelsweg. De toegang is gratis. De avond begint om 18.30 uur en iedereen is van harte welkom voor een maaltijd, een introductie op de Alpha-cursus en een gezellig drankje na afloop. Op deze avond bespreken we ook de vervolgavonden, we kijken wanneer de beste avonden zijn en de geschiktste tijden om bij elkaar te komen.

Meer dan 210.000 mensen in Nederland hebben al een Alpha-cursus gevolgd. De cursus wordt op ruim 900 plaatsen gegeven door kerken van verschillende denominaties. De Alpha-cursus biedt in 10 avonden en 1 weekend een vrijblijvende kennismaking met het christelijk geloof. Het biedt mensen op een ontspannen manier de gelegenheid om hier meer over te leren. Iets voor u? Kom dan naar de startavond.

Voor meer informatie: zie www.alpha-cursus.nl of neem contact op met Arjan Baak of Johan Suithoff, bel 0321- 323410 of 0321-383978 of mail arjanbaak@hotmail.com of johansuithoff@hotmail.com

Plaats een reactie

Meest recente fotoalbums

Meer