“Want de HEER, uw God, is de hoogste God en Heer. Hij is de grote, de machtige, de ontzagwekkende God. Hij handelt zonder aanzien des persoons en is onomkoopbaar; hij verschaft weduwen en wezen recht, neemt vreemdelingen in bescherming en voorziet hen van voedsel en kleding.” – Deuteronomium 10:17-18

Alphacursus

Met anderen op zoek gaan naar de zin van het leven. Dat is Alpha. Tijdens circa tien interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt.

Stel al je vragen en praat met andere deelnemers door over boeiende onderwerpen. Je bent niet de enige; wereldwijd volgden ruim 29 miljoen mensen een Alpha.

Vraag je je af of er meer is? Ben je op zoek naar de zin van je leven? Loop je rond met andere levensvragen of wil je meer te weten komen over het christelijk geloof? Dan is Alpha echt iets voor jou! Je ontmoet leuke, nieuwe mensen. Je denkt samen na over vijftien inspirerende onderwerpen. Iedereen komt met zijn eigen vragen en ideeën. Daar is alle ruimte voor. En het is helemaal gratis!

De Alpha’s beginnen met een gezellige en lekkere maaltijd. Na het eten luister je naar een kort inspirerend verhaal over een van de onderwerpen. Daarna is er alle ruimte om je vragen en gedachten te delen.

Lijkt het je wat? Je bent van harte welkom op de Alpha cursus in basisschool Het Zuiderlicht, Langstraat 48 te Dronten. Deze Alpha-cursus is een project van samenwerkende kerken in Dronten. Op woensdag 13 september om 19:00 uur is de vrijblijvende introductieavond in Het Zuiderlicht. Vanaf 27 september start de cursus op de woensdagavonden van 18:15 uur tot 21:30 uur.

Vragen, info en inschrijving alpha.in.dronten@gmail.com Welkom!

De Kerken in Dronten

Aankomende diensten

Complete agenda

Overige activiteiten

Complete agenda

Nieuws uit de gemeente

Naar het nieuwsarchief

Meest recente fotoalbums

Meer