“Ik vraag aan de HEER één ding, het enige wat ik verlang: wonen in het huis van de HEER alle dagen van mijn leven, om de liefde van de HEER te aanschouwen, hem te ontmoeten in zijn tempel. Hij laat mij schuilen onder zijn dak op de dag van het kwaad, hij verbergt mij veilig in zijn tent, hij tilt mij hoog op een rots.” – Psalmen 27:4-5

Alphacursus

Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha. Alpha is een introductie in het christelijk geloof die ook in Dronten  wordt aangeboden. Wereldwijd hebben ruim 24 miljoen mensen in 169 landen een Alpha gevolgd.

In Dronten  is op woensdag 12 september 2018 de introductieavond van de Alpha cursus en gaat op woensdag 19 september de eerste bijeenkomst van de Alpha cursus van dit jaar van start. In interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdekken de deelnemers wat het christelijk geloof inhoudt. Elke avond begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luisteren de Alpha-deelnemers naar een kort, inspirerend verhaal. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal waarover de Alpha-deelnemers doorpraten in kleine gespreksgroepen. 

De cursus is gratis en vrijblijvend en wordt gegeven van 18:15 tot 21.15 uur in basisschool Het Zuiderlicht, Langstraat 48 te Dronten. In Nederland hebben ruim 270.000 mensen een Alpha gevolgd. Of je jong of oud, gelovig of niet-gelovig bent; je bent van harte welkom!

Op de vrijblijvende introductieavond op woensdag 12 september om 19:00 uur in basisschool Het Zuiderlicht krijg je uitleg over de invulling van de avonden.

Alpha geeft je de kans om de zin van het leven te onderzoeken in een laagdrempelige, leerzame en leuke setting. Er is ruimte voor al je vragen. Kijk voor meer informatie en verhalen van Alpha-deelnemers op alphacursus.nl 

 

https://www.youtube.com/watch?v=p85JO2GGlO4 

Meest recente fotoalbums

Meer