“Ze begonnen onderling te redetwisten over wie van hen de belangrijkste was. Jezus merkte wat hen bezighield en hij nam een kind bij zich, dat hij naast zich neerzette. Hij zei tegen hen: ‘Wie dit kind in mijn naam bij zich opneemt, neemt mij op; en wie mij opneemt, neemt hem op die mij gezonden heeft. Want wie de kleinste onder jullie allen is, die is werkelijk groot.’” – Lucas 9:46-48

Alphacursus

Met anderen op zoek gaan naar de zin van het leven. Dat is Alpha. Tijdens circa tien interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdek je wat het christelijk geloof inhoudt.

Stel al je vragen en praat met andere deelnemers door over boeiende onderwerpen. Je bent niet de enige; wereldwijd volgden ruim 29 miljoen mensen een Alpha.

Vraag je je af of er meer is? Ben je op zoek naar de zin van je leven? Loop je rond met andere levensvragen of wil je meer te weten komen over het christelijk geloof? Dan is Alpha echt iets voor jou! Je ontmoet leuke, nieuwe mensen. Je denkt samen na over vijftien inspirerende onderwerpen. Iedereen komt met zijn eigen vragen en ideeën. Daar is alle ruimte voor. En het is helemaal gratis!

De Alpha’s beginnen met een gezellige en lekkere maaltijd. Na het eten luister je naar een kort inspirerend verhaal over een van de onderwerpen. Daarna is er alle ruimte om je vragen en gedachten te delen.

Lijkt het je wat? Je bent van harte welkom op de Alpha cursus in basisschool Het Zuiderlicht, Langstraat 48 te Dronten. Deze Alpha-cursus is een project van samenwerkende kerken in Dronten. Op woensdag 13 september om 19:00 uur is de vrijblijvende introductieavond in Het Zuiderlicht. Vanaf 27 september start de cursus op de woensdagavonden van 18:15 uur tot 21:30 uur.

Vragen, info en inschrijving alpha.in.dronten@gmail.com Welkom!

De Kerken in Dronten

Meest recente fotoalbums

Meer